مواد لازم برایاکبر جوجه

مرغ مخصوصجوجه کباب:bull;:یک کیلوگرم

برنج:bull;:۵ پیمانه

رب انار شیرین:bull;:دو پیمانه

لیمو ترش:bull;:یک کیلوگرم

زعفران دم کرده:bull;:سه قاشق غذاخوری

روغن مایع:bull;:سه پیمانه

نمک و فلفل:bull;:به میزان لازم

غذاهای-خوشمزه

طرز تهیه اکبر جوجه

جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید .سپس در مقداری نمک ،فلفل،زعفرانو آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه ی تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

بعد جوجه ها را در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت ملایم بگذارید دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شوند.سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنهارب اناربریزید تا خوش طعم تر شوند.اکبر جوجهخوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداریرب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.

نکته

تفاوت اول این غذاجوجه کبابزعفرانی آن است کهپیازو زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران وپیازهم بزنید چون خوشمزه تر می شود.

تفاوت دوم این است که معمولا خورندگان این غذای محلی یک کاسه رب انار هم کنار دستتان بگذارند و به عنوان سس و مزه غذا از آن در هنگام خوردن بهره می برند.

رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. اگر چنین قصدی داشتید یادتان باشد وقتیآب برنجدر حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد اکبر جوجه

*اگر برای پخت اکبر جوجه اصل مازندارنی از جوجه کامل استفاده می کنید برای این که بهتر پخته شود آن را به دو قسمت تقسیم شود.

*در میانه زمان پخت جوجه ها زعفران دم شده، نمک، فلفل سیاه و کمی آبلیمو به جوجه های در حال پخت اضافه کنید.

*زمانی که آب جوجه ها کم شد و به مرحله سرخ شدن رسید، تکه های جوجه را زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن کاملا برشته و طلایی شوند. برای درست کردن اکبر جوجه اصل مازندرانی جوجه ها باید در روغن فراوان مغز پخت شوند.

*اکبر جوجه اصل مازندرانی را معمولا با برنج و سس رب انار ملس یا شیرین سرو می کنند. اما برای تهیه یک سس خوشمزه برای اکبر جوجه می توانید مقداری آلو بخارا که از قبل خیسانده اید، پیاز داغ فراوان و رب انار و کمی آب انار را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و یک سس لذیذ برای خوراک تان آماده کنید.

*برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی می توانید پیاز و زعفران را حذف کنید. استفاده از پیاز و زعفران سلیقه ای است و معمولا در تهیه اکبر جوجه اصلی استفاده نمی شود.

یک روش مرسوم برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی این است که جوجه ها را به مدت دو ساعت یا بیشتر در آبلیمو و نمک می خوابانند، سپس در یک ماهیتابه مناسبی که بزرگ و تقریبا گود باشد روغن می ریزند تا داغ شود. اگر می خواهید به این روش اکبر جوجه تهیه کنید، جوجه ها را روی روغن بچینید. جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها بخار شود و سپس در روغن دو طرف جوجه ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از سرخ شدن آن ها را با رب انار و برنج نوش جان کنید. همراه با اکبر جوجه معمولا پلو زعفرانی سرو می شود که به صورت کته است، پلو ساده یا کته زعفرانی را تهیه و همراه با این غذا نوش جان کنید.

*این هم یک روش مرسوم دیگر برای پخت اکبر جوجه اصل مازندرانی است. مرغ را تمیز شسته و در کمی نمک و شیر به مدت یک شبانه روز در یخچال بگذارید. سپس مقداری شیر، پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مرغ را طوری می پزیم که له نشود.می توانیم مرغ را از وسط نصف کرده، طوری که شکل آن درسته و بدون شکستگی حفظ شود، سپس در آبکش گذاشته تا شیر آن مقداری گرفته شده ولی خشک نشود. در ظرفی مناسب کره را داغ کرده تا جایی که روی مرغ را بگیرد و جوجه به رنگ طلایی درآید. پس از سرخ شدن آن را از کره خارج کرده و در کنار برنج همراه با رب انار سرو می کنیم.

منبع :goonagoon.over

مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه

جوجه ,ها ,اکبر ,یک ,انار ,تهیه ,جوجه ها ,اکبر جوجه ,جوجه اصل ,رب انار ,اصل مازندرانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی slmziba00 iloveyou3 ستایش حق‌وردی زندگی زیبا گروه درسی علوم تجربی دوره ی اول متوسطه استان کردستان مطالب اینترنتی درباره من تحقیقات یک پژوهشگر جوان دلتا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.